انصار الله یمن: مصر، ترکیه و پاکستان اهداف بعدی حمله اسرائیل هستند ۱۴ کشته در حمله مسلحانه به نیرو‌های امنیتی پاکستانی جدیدترین ادعای سخنگوی سنتکام علیه ایران عراقچی به نیویورک رفت عراقچی به دوحه سفر کرد ترامپ: یا ایران را محو می‌کنم یا توافق می‌کنم/ آمادگی دارم با پزشکیان در نیویورک ملاقات کنم / حوثی‌ها قول داده‌اند با ما نجنگند اعلام آخرین وضعیت کنترل تنگه هرمز جنوب لبنان زیر حملات هوایی اسرائیل؛ نبطیه و وادی الحُجیر هدف قرار گرفتند ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد آسمان غرب عراق دوباره باز شد محسن رضایی در گفت‌و‌گو با الجزیره: محاسبات ترامپ درباره ایران اشتباه بود؛ برای جنگ سرنوشت‌ساز آماده‌ایم خشم ترامپ از افشاگران اطلاعات جنگ علیه ایران ولی نصر: نظم خاورمیانه دیگر بر مهار ایران بنا نخواهد شد کره جنوبی برای مشارکت در درگیری‌ غرب آسیا نیرو اعزام نمی‌کند پنتاگون خروج بخشی از نیروهای آمریکا از اروپا را بررسی می‌کند شکست طرح ضد ایرانی آمریکا در شورای امنیت با وتوی روسیه و چین

اسد: مردم سوریه بیش از هر زمان دیگری برای خشکاندن تروریسم مصمم هستند

اسد: مردم سوریه بیش از هر زمان دیگری برای خشکاندن تروریسم مصمم هستند بشار اسد با بیان اینکه مردم سوریه در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری برای ریشه‌کن کردن تروریسم مصمم هستند، بر اهمیت حمایت همپیمانان و دوستان از سوریه برای مقابله با حملات تروریستی تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 01
کد خبر: ۲۶۴۶۱۹
اسد: مردم سوریه بیش از هر زمان دیگری برای خشکاندن تروریسم مصمم هستند

به گزارش راهبرد معاصر، بشار اسد، رئیس جمهور سوریه در دیدار با عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد که دولت، ارتش و ملت سوریه برای مبارزه با گروه‌های تروریستی با تمام قدرت، اراده و در تمام خاک این کشور مصمم هستند.

اسد خاطرنشان کرد که رویارویی با تروریسم و از بین بردن ساختار آن و خشکاندن منابعش آنقدر که به نفع ثبات تمام منطقه و امنیت کشورهایش است، به نفع خود سوریه به تنهایی نیست.

رئیس جمهور سوریه تصریح کرد که مردم سوریه طی سال‌های گذشته توانستند با تروریسم با تمامی مظاهر آن مقابله کنند و مردم سوریه در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری برای ریشه‌کن کردن تروریسم مصمم هستند.

وی بر اهمیت حمایت همپیمانان و دوستان در مقابله با حملات تروریستیِ مورد حمایت از خارج و به شکست کشاندن طرح‌های آن تاکید کرد.

اسد: مردم سوریه بیش از هر زمان دیگری برای خشکاندن تروریسم مصمم هستند

عراقچی نیز پیامی از جانب رهبری جمهوری اسلامی ایران نقل کرد که در آن بر موضع ثابت ایران در کنار سوریه در مبارزه‌اش علیه تروریسم و آمادگی کامل برای ارائه انواع مختلف حمایت از دولت سوریه. تاکید شده است.

عباس عراقچی عنوان داشت که سوریه در گذشته با شرایطی بسیار دشوارتر از آنچه که در حال حاضر با آن مواجه است، روبرو بود و سوریه قادر به پیروزی علیه تروریسم و حامیانش است.

عراقچی بر پایبندی ایران نسبت به تمامیت ارضی سوریه و ثبات آن تاکید کرد. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار